2015. május 18., hétfő



Lehetsz az a lány, akinek a képeit vagy posztjait százan lájkolják. Lehetsz az, aki elhiszi magáról milyen bölcs és azt rendszeresen posztolja, aki elhiszi, hogy szép, mert egy közösségi oldalon azt mondják neki. Elhiheted magadról, hogy te mindenkinek megmondhatod a véleményed, hogy ítélkezhetsz úgy, hogy nem ismered a másikat.
Ezzel szemben lehetsz nem csak egy lány, de őszinte ember is, akit nem az tesz boldoggá amit kifelé mutat, hanem belső értékekkel rendelkezik. Akit jobban érdekel a jövője, az élete, mint az, hogy igazságot osszon az emberek között. 
Mindig van választásod, például eldöntheted, hogy megváltozol vagy inkább hagyod magad és sodródsz az árral. Döntések kérdése, hogyan éled az életedet és mennyire használod ki. Igen néha muszáj elfogadni, hogy ez most ilyen. Kell a fájdalom, hogy megtaláljuk a boldogságot, és kellenek a csalódások, hogy jó emberekkel vegyük körbe magunkat, de a legfontosabb az, hogy mindegy milyen ember vagy, mikor tükörbe nézel, akkor tudj őszinte lenni magadhoz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése