2014. március 7., péntek


Helyzet jelentés, avagy hogyan látják a férfiak a nőket? Pontosan mi a baj a világgal? És hogy süllyedtünk ilyen mélyre?

Bejegyzés:

"Baj van!
Régen, ha barátnőt kerestél elég sokat kellett küzdeni, hogy legalább a lány kezét megfoghasd. Ebben a mai nyílt világban a Nők tudatosan olcsósítják le magukat. Sajnos. Eljutottunk oda, hogy a férfiak átgondolják, hogy plazma tévét vegyenek vagy Nőt. A Nő ugyanolyan megvehető áru cikk lesz, mint a többi áruházakban beszerezhető fogyasztási cikk. De erről első sorban Ők tehetnek és csak másodsorban a manipuláló média."
Mike - 22

Hozzászólások:

Szia!
Amiket írtál azoknak egy része valóban igaz. (Például az én korosztályomból rengeteg lány, tudatosan viselkedik úgy, mint egy ribi.) De azzal nem értek egyet, hogy Nő egyenlő pénz. Tény, hogy vannak ilyen csajok, de mi a helyzet a pasikkal? Nektek pont az ilyen lányokra van szükségetek, akiknek megvesztek valamit és már meg is kaptátok. A könnyen kapható csajokat szeretitek mert, ha valakiért már egy kicsit is küzdeni kell rögtön leléptek egy könnyebb "préda" miatt.
A férfiak hozzá állása sokat számít és, ha Te egy termékként tekintesz bármelyik Nőre a világon, akkor ne várd azt, hogy hamar megtalálod a párodat.
Liza - 19

Liza! Te aztán zsenge korod ellenére nagyon okos lány vagy, biztosan sokra viszed még! A baj, hogy ez minden korosztályt jellemez. Az okát is tudod? Ezek a "férfiak" önbizalom hiányosak, nagyon szeretnének hozzád hasonló karakterű, kedves, határozott, életre való lányokkal ismerkedni /sőt, az első lépéseket talán meg is teszik/, de rettegnek a visszautasítástól, ezért inkább gyorsan feladják és önigazolásként és hogy a hiuságukat legyezgessék, meg sem állnak az első könnyű prédáig. Tudják azt is, hogy azok a lányok semmit nem érnek, de azt is, hogy a másik kategóriának bizony meg kell felelni, s az nem könnyű.
Ha mégis kifogsz egy ilyen "diszpéldányt" és tetszik neked és te is neki, mert amúgy ezen tulajdonságát leszámítva értékes embernek tartod, a technika vele szemben az, hogy igyekezz vele lazán bánni, ne vedd komolyan az esetleges veled szembe alkalmazott "túráztatását", ez a saját félelméből fakad, ugyanakkor ne szorítsd sarokba, ne utasítsd el, mert akkor végleg felszívódik. Van esély a megszelidítésre.
Zsuzsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése