2013. november 19., kedd


Nyílt válasz egy levélre mivel minden Nő örül, ha egy Férfi megdobogtatja a szívét. 

Szia!

Nagyon örülök, hogy megtaláltalak ezen az oldalon.
Mondanám, hogy nagyon szimpatikus vagy a profilod alapján, de azt úgyis hallod mindenkitől.

Inkább elmesélem neked, hogy mi futott át az agyamon, amikor az adatlapodat böngésztem. Megelevenedett a képed előttem, egy zöld parkolóban , valamelyik autópálya mellett. (Zöld parkoló? WTF? Autópálya? Kurva lettem vagy mi?)
Éppen úton voltunk egy egészen kellemes hely felé, Bledbe, Szlovénia szívébe... (Voltunk? Tényleg? Én nem emlékszem rá...)
Tudom, hogy kihagytam, hogy hogyan jutunk el ide, de valamiért a történet közepe elevenedett meg. (Én tudom, hogyan jutottunk ide sehogy, de nem baj folytasd csak...)

Éreztem az izgatottság érzését, ahogy hosszú órákat beszélgetünk utazás közben a folyamatosan változó táj mellett. Azt az izgatottságot, amikor valaki olyannal beszélgetsz, akit nem ismersz, de mindennél jobban meg akarod ismerni, és nem tudsz betelni a gondolataival. (Hááát erre nem tudok mit mondani elég fura látomásaid vannak, fordulj orvoshoz...)

Majd éppen esteledés előtt kicsit elfáradva megérkeztünk a tó mellé. (A tó. Biztos szép hely)


Szerencsékre lett szállásunk a helyi vadászkastélyban, és nem kellett tovább utaznunk.Hosszas vacsora következett. Sejtelmes félhomály, halk zene és selymes vérvörös bor mellett. Ezután,elfáradva, de kissé kielégülve, ismerve és bízva a másikban a szobánk felé indultunk.
(Vadászkastély? Vérvörös bor... vámpírok lettünk vagy mivan? Kezdek kíváncsi lenni, hogy melyik film ihletett meg ennyire, hol nézted a Story tévén?)

A szobának nem volt vadászkastélyhoz illő hangulata. Ugyan vaskos farönkökből állt össze a négy fal, de a berendezés, teljesen modern volt. Hibátlan fürdőszoba, hatalmas panoráma ablak, sőt, igazi áttetsző fal kilátással a tóra.
Az ágy mélykék színű selyem lepedővel volt leterítve. Fáradtan dőltünk le az ágyra, és beszélgettünk egész éjfélig, amikoris eldurran egy csók, majd egy újabb, és hirtelen elillan a fáradtságunk. Egy új fajta izgalom kerít hatalmába minket, aminek nem lehet ellenállni...
(Már szinte látom a lelki szemeim előtt, ahogyan egy vadászkastélyban a mélykék színű lepedőn fekszünk és a következő percben megjelennek a vámpír vadászok és kicsinálnak téged.)


Remélem nem untattalak ezzel az egészen új élményemmel,Kíváncsi lennék, hogy neked mi jut eszedbe az én profilomról!

Kedves Idegen!

Először is szeretném megköszönni azt, hogy elküldtél nekem egy sablon levelet és egy 'másolás -> beillesztéssel' elintézted a dolgot. Bennem is megelevenedett egy történet, de, ha a közepén kezdeném nem lenne értelme, mint ahogy a tiednek sem volt.
Másodsorban köszönöm, hogy ilyen szépen körbeírtad, hogy megfektetnél. Ettől még azok is a seggfejek is jobbak, akik annyit írnak, hogy 'Megdugnálak, Van kedved rosszalkodni velem?' stb. Mert ők legalább őszinték.
Az, hogy mi egy ZÖLD parkolóban elevenedjünk meg teljességgel lehetetlen, mivel a PIROS kedvenc színem. Bizony, az élet nehéz, de ez van. Biztos vagyok benne, hogy sok helyen jártál már, de, hogy éppen ezt választottad Párizs vagy DisneyLand helyett egyenesen sértés. (Érdekes tények Bledről: rendeztek már itt sakk világbajnokságot és egy sarkkutató is élt már itt. Bélyeggyűjteményed nincs?)
Nem tudom, hogy van-e olyan csaj, akinél bejön ez a duma, hogy elviszlek Szlovénia szívébe, hogy megfektesselek, de nyilván soha nem jön össze még itt Budapesten sem azért irkálsz ilyen leveleket. Ezzel nem tudom, hogy kit alázol meg jobban: engem vagy magadat? Miért nem vagy őszinte?
Arra lennél kíváncsi, hogy mi jut eszembe a profilodról? Arról semmi, egy átlagos srác vagy és ennyi. De erről a levélről az jut az eszembe, hogy vagy ennyire beképzelt vagy, hogy azt hiszed, hogy bárki is vevő erre vagy ennyire szánalmas.
Az, hogy a sok egyhangú levél mellett valaki hajlandó használni a fantáziáját nem azt jelenti, hogy írd meg egy film történetét amit valószínűleg a Story tévén láttál, de biztos, hogy nem olvastad a Szürke ötven árnyalatát, azzal legalább próbálkozhatnál valahol, de itt biztos, hogy nem.
Úgy érzem eléggé házszámot tévesztettél mikor még egy adatlapot sem tudsz elolvasni, ahol szerepel a komoly kapcsolat szó. Ezzel is csak azt mutatod meg, hogy mindenkinek írsz, aki legalább valószínűleg nőnemű.


Remélem egyszer elolvasod ezt a levelet sajnálom, hogy mire megkaphattad volna eltűntél a netről és mégsem mehetünk együtt Bledbe egy vadászkastélyba pedig biztos, hogy hatalmas szórakozás lett volna a vámpír barátinkkal egy pohár vérvörös bor mellett. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése