2013. november 10., vasárnap

 Azok a bizonyos társkereső férfiak. Az interneten.
Mindig is csodálkozva hallgattam azoknak a lányoknak a történetét, akik a neten találták meg életük szerelmét. Azóta "felnőttem", de még mindig nem tudom elhinni főleg azok után, hogy nekem is vannak tapasztalataim ebben a témában, ezért összegyűjtöttem az én gondolataimat erről.

A férfiak, akik igazából nem keresnek barátnőt. Lehet, hogy éppen azért mert már van nekik egy.

Ebben a dologban az a durva, hogy nem egyszer volt olyan, ahol egy hosszú bemutatkozás után (ami tele volt elvárásokkal a nők felé) belinkelte a facebook adatlapját. Amin kint volt, hogy kapcsolatban van, közös képek illetve bejegyzések tömkelege... az ilyen kit néz nagyobb hülyének? Magát, a társkereső hölgyeket, vagy a barátnőjét? Ha pedig éppen meg akarja csalni miért azt írja, hogy párt keres magának? Valahogy az ilyet sosem fogom megérteni.

A vissza-vissza térő

A pasi, aki egy rövid időre feltűnik, aztán eltűnik. Kapcsolatot ígér, szerelmet aztán az első lehetőségnél visszafordul. Az exéhez. Ugyanis történt egyszer, hogy találkoztam valakivel, aki nem rég lépett ki egy kapcsolatból az első randin csókot akart, meg ölelgetést, emellett pedig előadta, hogy a falujában ő a bika, a menő csávó, aki bárkit megkaphat. Szerencsére nem volt szimpatikus, azóta is örülök, hogy így történt mert nem sokkal utána újra összejött a volt barátnőjével. Nem tudom, hogy ez a sikertelenség érzése miatt történt vele így vagy mert tényleg szerette őt... mindenesetre ezután fontolóra veszem, hogy tényleg a lány futott-e a szakítás után utána vagy fordítva történt-e...
Mindenesetre pár napja újra feltűnt az interneten.

A kapcsolatban élő, de még mindig társat kereső

Egy pasi, aki teljesen normálisnak tűnik. Akiről nem is gondolnád, hogy a barátnője mellett még mindig ismerkedik. Régebben ismertem meg (amikor elvileg tényleg egyedülálló volt a facebook szerint is), randiztunk párszor, de mégsem voltunk szimpatikusok egymásnak mégis fent maradt ismerősnek az interneten. Már jó ideje barátnője van, de még mindig minden nap belép a társkeresőre ugyanazzal az ismerkedős szöveggel és képekkel... talán ezért mondják azt, hogy senkiben sem szabad megbízni?

A megmondó

A kedvenceim. A legjobbak. A férfiak, akik egyetlen csajnak sem hagyják, hogy elsétáljanak a kőkemény igazság mellett, de milyen szerencsénk van, hogy ők itt vannak nekünk csak azért, hogy megmondják a tutit. Nem olyan régen beszélgettem a neten egy sráccal, aki azt részletezte, hogy ő csak este hajlandó csajokkal találkozni mert nappal dolgozik hétvégén meg jobb dolga van. Egyszerűen nem tudtam megérteni őt, mégis milyen normális lány randizik este egy idegennel? Plusz a világon csak neki lehetnek problémái, mintha ő lett volna az egyetlen a földön, aki azért dolgozik, hogy eltartsa magát.
A következő mondatokat tőle idézem. Bizony, csajok, a helyetekben elővenném a jegyzetfüzetet.
"Te nem akarsz este találkozni velem, én meg máskor nem érek rá. Kislányokkal meg nincs kedvem foglalkozni, akiket a szülei már négy után nem engedik el otthonról."
Ennyiben maradtunk.

A bűvész (Vagy inkább szuperhős?)

A pasi, akivel jó találkozni, elég komoly, közben vicces és sok közös témátok van. Ő az aki randi végén megígéri, hogy keresni fog és persze, hogy találkoztok még.
Aztán nem ír. Nem keres, nem mondja meg, hogy mi volt a problémája. Végül mikor megkérdezed tőle, hogy, akkor most mivan, vagy tudja-e még, hogy ki vagy, nem érti mi a problémád, hisz nem csak neki kell téged keresnie. Szívesen beszélget veled, amikor írsz neki, de amúgy nem keres téged, nem akar találkozni veled. Pontosan az a típus, aki bűntudat nélkül lép tovább, hisz nem volt bunkó, nem sértett meg vagy ilyesmi. A tökéletesen elérhetetlen, de talán jobb is így.

A barátság extrákkal

Ők azok, akik nem támadnak le azonnal, mint a perverzek, azzal, hogy csak le akarnak feküdni veled. Küldenek pár kedves üzenetet, aztán miután közlöd velük, hogy komoly kapcsolatot keresel, megkérdezik, hogy addig nem múlatnád e velük az időt. Őszintén szólva nem. Ha egy lány olyan pasit szeretne, akivel csak szexelni akar, akkor nem kéne keresnie mert minden sarkon van egy ilyen, sőt minden második férfi boldog lenne, ha ez a lány velük ismerkedne meg.

Az összetört szívű


Aki naplót ír, meg szomorú zenéket tesz ki és közben elmeséli az életét. A bemutatkozása szerint sem párt keres, csak ismerkedik, nézelődik, mert még mindig egyetlen lányt szeret. Aha, persze. Akinek elhiszed a meséjét, hogy csak dumáltok meg nem kell félned, hogy olyan szemét, mint a többi pasi mert nem akar tőled semmit. Aztán, ahogy telik-múlik az idő mégis randizni akar veled, számon kér, tudni akarja, hogy hol vagy mit csinálsz... aztán, ha megmondod, hogy neked ez így nem oké, csak egy újabb lány vagy, aki összetörte a szívét. Hüpp-hüpp. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése