2013. október 11., péntek


A női szívet sokszor egyetlen szó tud jellemezni: zűrzavar. Önmagunkat keressük, mégis boldogok szeretnénk lenni valaki másnak az oldalán. A saját utunkra kell lépni mert nem támogathat mindig valaki más, mégis nehéz feladat pedig csak a saját életedről van szó. Döntéseket kell hozni ráadásul ez már nem vicc, nem játék, nincs több idő. Nem lehet halogatni a dolgokat. Mégis csak szállunk, mint egy kósza falevél. Nem tudom, hogy mi lehet az a szerelem, hogy hogyan kell érezni és pontosan mikor, de ezt nem is lehet elmagyarázni. Egy mondatban a szavak egymás után következnek, de mikor az ember csak valaki másra tud gondolni, akkor a betűk eltűnnek, mintha soha nem lettek volna ott.
Itt van valami, ami csak rád vár úgy hívják Élet. Mégsem lehet folyton attól félni, hogy elrontod és elbújni az otthon falai közé. Eljön egy nap mikor ott találod magadat ennek az egész zűrzavarnak a közepén, amiről fogalmad sincs, hogyan keveredtél bele, és az emberek kedvesen mosolyognak rád, miközben a szájukkal egyetlen mondatot formálnak: Hamarosan felnőtt lesz belőled.

Most kell elkövetned a hibákat, most kell rosszul érezned magad, összetörhet a szíved, csalódhatsz ezer emberben, de aztán túl kell lépned ezeken a dolgokon. Akkor is, ha úgy érzed rengeteg mondanivalód van, mégsem hallgat meg senki. Mert kevesen hallják az igazi hangodat, kevesen értik, hogy mennyi az igazság a mondataidból, de pont ez a kevés ember lesz az, akikre mindig számíthatsz. A zűrzavarból pedig megtalálod kiutat. Ettől nem kell félni mert a legrémisztőbb regény is véget ér egyszer.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése